Falck & Larsens Flue Sjøørret Pokal

Statutter: Pokalen deles ut årlig til det medlem av Bergen Sportsfiskere som foregående sesong på en av foreningens retter har fått den største sjøørret i antall kilo, fisket med fluestang fra land, og hvor fluetømmen utgjør kastevekten.

Betingelser: Sammen med fangstrapport skal det sendes inn foto av fisken, med angivelse av vekt, lengde, og fangststed, samt bekreftelse fra to vitner. Rapporten må være kommet til BS innen 1 okt.

2014 Bjørn Thomassen, Loen, 3,9 kg

2015 Truls Kolbeinsen, Loen, 6,3 kg

2016 Bent Thomassen, Eio,  5,5 kg

Posted on November 22, 2015 .

Sjøørretpokalen

Sjøørretpokalen er en vandrepokal som tildeles det medlem som i den forløpne sesong har fanget den største sjøørret på foreningens rettigheter.

Posted on June 20, 2015 .

Fluelakspokalen

Evig vandrende pokal som deles ut årlig til det medlem av Bergens Sportsfiskere som i foregående sesong har fått den største laks i antall kg fisket med flue på fluestang fra land på en av Bergen Sportsfiskeres rettigheter.

Posted on June 14, 2015 .

Kvalheims laksepokal

Evig vandrende statuett satt opp av J.Kvalheim som deles ut årlig til det medlem av Bergens Sportsfiskere som i inneværende sesong har fått den største laks i antall kg på stang på Bergen Sportsfiskeres rettigheter.

Posted on June 8, 2015 .

Gjeddepokalen

Andriansens Gjeddepokal er en vandrepokal somtildeles det medlem som har fanget den største gjedde i løpet av året i Hordaland.

Posted on June 4, 2015 .

Innsatspokal

Bergen Sportsfiskere sin Innsatspokal deles  ut til medlemmer som har gjort en innsats langt utover hva man kan forvente.

Posted on June 1, 2015 .