Dugnadsutvalget

Dugnadsutvalget - medlemmene som er med i dette utvalget trenger kun  være glad i å jobbe i et felles lag med likesinnede. Da vi som oftest trasker langs elvebreddene går diskusjonen om vår felles interesse alltid lett og hyggelig.

Bilde: Rune, Anders og Bjarte gjør seg klar til kantrydding i Strynselven.

Bilde: Rune, Anders og Bjarte gjør seg klar til kantrydding i Strynselven.

Hva vi gjør
Dugnadsgjengen starter forberedelsen i løpet av vinteren/våren med planlegging av aktivitetene som skal gjøres før sesong start. I våre elver i Nordfjord er det rydding langs elvebredden, samt vedlikehold på kastebrygger og hvilebuer. Utvalget har også her 4 – 6 båter som må ha tilsyn.  Skilting av våre soner i elvene er også ting som skal gjøres. Vedlikehold av kantklippere og motorsager er slike ting som må gjøres i høstmånedene, dette kombineres gjerne med en video/billedkveld der årets dugnadsturer og fisketurer gjenoppfriskes. Vi har også oppgaver med båter som ligger i fiskevann i vårt nærområde. Disse skal også ha tilsyn vår og vinter med tilfallende arbeid

Ønsker du å være med i dugnadsgjengen eller bare ønsker mer informasjon om hva det innebærer ta gjerne kontakt med Anders enten pr epost eller på telefon anders.u@hjemme.no / 95987432.

 

Anders Urke
Verv:     Dugnadsformann
Tlf:         95987432
E-post:  anders.u@hjemme.no

Kort om:
Anders liker best å fiske med alt fra lettere havfiske til lett fluefiske i fjellet.Liker aller best å fiske med flue, men fikser også mye med makk og slukfiske. Han har blitt veldig glad i stryneelven gjennom dugnadsarbeidet, alle flotte turene og fiskene de har fått der. Som leder av dugnadgjengen ser Anders fremmover til økende aktivitet med de nye elvene vi har fått, men også arbeidet her hjemme med båtene våre i Grimevannet, haukelandsvannet og aktiviter for barn og ungdom.

Øvrige medlemmer i dugnadsutvalget:
- Rune Storholm
- Bjarte Isene
- Odd Rune Riska
- Jan Erik Eide

Posted on June 23, 2015 .