Høstmøte 17.november kl 1830 - Grand Hotel Terminus

Velkommen til årets høstmøte for Bergen Sportsfiskere! Vi gleder oss til en hyggelig og sosial kveld med medlemmer og fiskeinteresserte, og vi er glad for å kunne presentere et spennende opplegg til dere

Fagre stryn - Ståle Melhus

Fisket i Strynselven er noe mange i Bergen Sportsfiskere ser frem til hvert eneste år. Mange drar flere turer i sesongen også. Det er fordi fisket til tider er eventyrlig, mens omgivelsene og opplevelsen av å virkelig ha det bra alltid er der. I foredraget på høstmøtet tar vi en tur på Øvre og Nedre elv som BS leier – fra Cut bushes til Samson og Nye kastet. Kanskje kan de fremmøtte også dele noen gode fiskeminner under foredraget. Vel møtt!

Fluefiskereiser.no - Eventyrlige opplevelser, Tropisk fiske

Mark Taylor og Vidar Tøsse er på høstmøte den 17 november for å introdusere fluefiskereiser.no og presentere noen av deres eksotiske destinasjoner. Tigerfisk og Safari i Afrika, Tropisk fiske i Belize og Mexico, samt verdens raskeste fisk, Sailfish i Guatamala. Vel møtt.



Høstmøte er også tid for pokalutdeling, og ikke minst for populære loddsalg med flotte premier! Vi takker våre sponsorer for velviljen, og vi håper alle er flink til å støtte våre lokale butikker


Trenger du hjelp til å finne frem til Grand Hotel Terminus? Se kart under. Hotellet ligger vis a vis togstasjonen.

 
Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

Vakende fisk eller steindeponi?

Neste
Neste

Apeltunsprosjektet, status 2015