Rapport fra åpning i Stryn

Kun tre mann var med på åpningen i BS soner. Den 14 juni ble brukt til rydding og klargjøring av båter. Det merkes etter hvert at Skogmobåtene drar på årene, stadig nye sprekker, og til neste sesong må det lages nye tiljer til begge båtene. Litt lav vannstand, 48 kbm, og i tillegg veldig klar elv. Første døgn ble det en laks på ca. 85 cm, tatt på harling på Brøtet, den ble satt pent tilbake. Andre døgn mistet vi en laks i 4-5 kilos klassen i Furebekken.  Den sa takk for seg etter ca 5 minutts kjøring. Døgn 3 og 4 var det kun Arne som fisket. Siste døgn var en fin fiske oppe og viste seg i Furebekken, men den var ikke bitevillig. Oddvin (en kamerat av Tor) fikk på en laks i 12-15 kilos klassen på nederste bryggen på Øvre. Etter en halvtime var det slutt....

Litt om åpning i Loen: Arne Loen disponerte de 4 første døgnene. Første døgn ble det tatt en på 8 kg i Saghølen, og en på 98 ca satt ut igjen. Siste døgnet mistet de en svær laks i Nyehølen. Søndag ettermiddag hadde Frank på en laks en kort stund i Saghølen. Mandag kveld bet det på en laks i 10-kilos klassen på reset på Kjæret. Etter en halvtimes kamp og ferd nedover, forsvant den på terskelen ovenfor Revegardshølen. Sent mandags kveld ble det reprise for Frank, en kort kontakt medlaks i Saghølen. Kan ikke huske å ha sett elven så klar noen gang....Håper de som kommer etter oss får litt mer kontakt med fisk...:)

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

BS trenger vakter til prøvefiske i Vosso !

Neste
Neste

Halvdøgns fiskekort i Stryne-elva