Vellykket møte med grunneierne i Loen og Stryn

En av de viktige sakene det nye styret ville ta tak i var å bedre kontakten med våre grunneiere i Loen og Stryn. Torsdag og fredag dene uken reiste derfor tre representanter for forening oppover for å ha møter med grunneierlagene.

Det var møte med grunneierne i Loen torsdag ettermiddag på Loen vannet feriesenter og fredag ettermiddag med grunneierne i Stryn på Kirkeide fellesdrift sitt møterom.

På møte i Loen møtte hele 19 grunneiere frem. De hadde på forhånd fått tilsendt saksliste på det vi ønsket å ta opp. Her kan nevnes drøfting av fiskeregler, fangstrapport, bestandssituasjonen, fisketrapp, vedlikehold rydding og parkering. Det var stor enighet om at dette var svært nyttig og det ble satt stor pris på at vi tok initiativ til grunneiermøte igjen. Det var mange år siden sist. Grunneierlagene stilte med servering av karbonadesmørbrød og bløtkake til alle i pausen. Møte ble avsluttet med at vi viste filmen fra 1955 om bygging av laksetrappen.

I Stryn møtte nesten samtlige grunneier opp. Fire fra Sætre og seks fra Ytreeide. Her var det også på forhånd sendt inn saksliste og av saker vi diskuterte kan nevnes: Bestandssituasjonen, fiskeregler, fangstrapportering, rydding og vedlikehold av brygger. Også her ble møtet holdt i en god tone og vi fikk inntrykk av at de satt stor pris på at vi tok initiativ til møte. Her var det virkelig lenge siden vi hadde møttes.

Fra BS møtte: Olaf Bøckmann, formann- Knut Prestegård, styremedlem og Erik Falck, kontaktperson for elvene i Nordfjord.

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

Befaring i Loen

Neste
Neste

Båt til utlån i Myrdalsvannet